Blog

V United-6 umíme opravit poškozený lak

Lak karoserie je věc ošemetná, obdivovaná i tisíckrát proklínaná. Mnozí neznají hezčí pohled, než na nablýskanou kapotu zbrusu nového auta a jejich výrobci se oproti tomu předhánějí ve vývoji nových, lepších a krásnějších auto laků. Nehledě na to – vzhled prodává a stav laku nám leccos napoví o historii vozidla, řidičských schopnostech a péči jeho majitele. A tady se dostáváme ke kameni úrazu. Jak je nový lak krásný, tak je také citlivý a náchylný na poškození. A sebedokonalejší ochranný vosk není zdaleka zaručenou ochranou proti jeho porušení.

Jdeme s dobou

Proto je dobré vědět, že možnosti špičkových servisů jsou v dnešní době opravdu rozsáhlé a dokáží si poradit i s takovou lapálií, jako je oprava poškozeného laku. Pokud tedy řešíte podobný malér, ať už  způsobený vlastní neopatrností nebo cizím zaviněním, nezoufejte a obraťte se na ta správná místa. Jedním z těch nejlepších je kosmetický autoservis United-6, který má za sebou nejen dlouholeté zkušenosti, ale také nejlepší technologie v rukou zkušených a zapálených profesionálů.

Všestranná péče a servis

Dobře víme, že auto není jen stroj a hromada plechu na kolech. Umíme se tedy dobře postarat i o závady vizuální. Rozleštění drobnějších škrábanců, přebroušení a přelakování těch větších, obnova a renovace laku…to vše a mnohé jiné najdete v portfoliu našich služeb. O laku toho víme hodně a také víme, jak o něj pečovat a napravovat škody způsobené jízdou či počasím. O tyto znalosti se rádi podělíme a maximálně je využijeme k dosažení nejlepších výsledků a uspokojení nejnáročnějších zákazníků.

Přesvědčte se sami

Nabízíme tedy posouzení škody, vypracování cenové nabídky, domluvení vhodného termínu a co je hlavní – individuální přístup se zaměřením na spokojenost zákazníka, precizně odvedenou kvalitní práci a bezkonkurenční transparentní ceny – pro někoho nedosažitelná kombinace, pro nás standard poctivé práce.

wolf

Recent Posts

Jak si poradit s pylem na autě?

Nemusíte být nutně alergici, aby vám pyl způsobil vrásky na čele. Stejně jako trápí nás…

10 hodinami ago

Obnova kůže na volantu

Kůže na volantu je jakousi vizitkou vašeho vozu. Je to místo, kam se vaše ruce…

1 dnem ago

Jak pracovat s orbitální leštičkou

Orbitální leštička je skvělý nástroj pro dosažení profesionálního vzhledu vašeho vozidla. Správné použití této technologie…

1 měsíc ago

Příprava auta na jaro a jarní údržba vozidla

Jaro je tu a je čas připravit své auto na novou sezónu. Jarní údržba vozidla…

1 měsíc ago

Oprava autolaku v kostce

Automobilový lak je jakousi vizitkou vozidla. Jeho lesk a bezchybný vzhled mohou odrážet péči majitele…

4 měsíce ago

Důležitost dekontaminace autolaku

Dekontaminace autolaku představuje kritický krok v rámci údržby vozidla, který nese mnohem širší význam než…

4 měsíce ago