Blog

V United-6 víme jak připravit auto na prodej

Ať už je pro vás auto další člen rodiny, nebo jen položka v seznamu movitého majetku a víceméně spotřební zboží, k jeho prodeji by měl každý přistupovat svědomitě a zodpovědně. Co na tom, že má nejlepší léta za sebou, počty kilometrů dosahují závratných výšin a pro oko už to taky není žádná paráda. Každé zboží má svého kupce a svoji cenu. A my vám můžeme pomoci udělat tuto cenu co nejvyšší, ale v každém případě férovou a zaslouženou.

Udělejte dobrý dojem

Není tajemstvím, že dobrá předprodejní příprava může vyšroubovat cenu kdejaké ojetiny až o desítky procent. A jak na to? Jako vždy a všude, není nad to udělat dobrý první dojem. Pokud výhledovému majiteli předvedete ušmudlané vozítko se škrábanci, kam oko dohlédne, těžko budete licitovat o vyšší nabídku. Na druhou stranu, opláchnout auto hadicí, nebo se na dvacet minut zastavit v myčce taky není úplně ono. Svěříte-li se do naší péče, zrenovujeme lesk kapoty, odstraníme hrubé i jemné škrábance a veškeré nerovnosti. A nezůstaneme jen u kapoty. Dáme do pucu i disky kol a v případě potřeby i světlomety. Nezdá se vám, že od vaší první jízdy poněkud zašly, zežloutly a ztmavly?

Zvenku i zevnitř

Dobrá, exteriér bychom měli, co vnitřek auta? Nechceme přeci nabízet a prodávat nějakou navoněnou bídu a tak je čas i na důkladné vyčištění sedaček, potahů, polstrování a čalounění. Chemicky, mokrou, nebo suchou cestou, kůže i látka bude zase vypadat jako nová – a s nějakým tím poškozením si taky dokážeme poradit. Stejně tak i se zašlou slávou plastových součástek. Nic nepřehlédneme a uvedeme do nejlepšího možného stavu. A u potencionálního kupce si jistě šplhnete a zvýšíte svoje šance, pokud řeknete, že auto je nejen perfektně vyčištěné, ale i vydezinfikované!

K vašim službám

A jestliže vás napadá ještě něco, co by bylo potřeba opravit, vyměnit, či vyšperkovat, stačí se zmínit. Nabídneme skvělé, rychlé a finančně výhodné řešení. A kdo ví, třeba si nakonec ten prodej ještě rozmyslíte…

wolf

Recent Posts

Obnova kůže na volantu

Kůže na volantu je jakousi vizitkou vašeho vozu. Je to místo, kam se vaše ruce…

6 hodinami ago

Jak pracovat s orbitální leštičkou

Orbitální leštička je skvělý nástroj pro dosažení profesionálního vzhledu vašeho vozidla. Správné použití této technologie…

1 měsíc ago

Příprava auta na jaro a jarní údržba vozidla

Jaro je tu a je čas připravit své auto na novou sezónu. Jarní údržba vozidla…

1 měsíc ago

Oprava autolaku v kostce

Automobilový lak je jakousi vizitkou vozidla. Jeho lesk a bezchybný vzhled mohou odrážet péči majitele…

4 měsíce ago

Důležitost dekontaminace autolaku

Dekontaminace autolaku představuje kritický krok v rámci údržby vozidla, který nese mnohem širší význam než…

4 měsíce ago

JAK ZABRÁNIT ZIMĚ, ABY ZPŮSOBILA ŠKODY NA VAŠEM AUTĚ?

… a nejenom na autě, doplňujeme nadpis dnešního článku. Zima je zejména pro motoristy velmi…

5 měsíců ago