Blog

Obnovení plastů interiérů v United-6

Plasty mají v interiérech automobilů zcela zaslouženě svoje místo. Mají skvělé vlastnosti – jsou lehké, variabilita jejich zpracování do tvarů a barev je téměř neomezená a kombinace jejich pružnosti a pevnosti je nenahraditelná.

A v neposlední řadě, nově namontovaný plastový díl je také velice pěkný na pohled. Problém tak nastává až v čase, kdy každý plastový díl postupně degraduje, ztrácí lesk a barvu. To se děje díky přirozenému stárnutí všech plastů, urychleném působením vnějších vlivů. I když jsou interiérové plasty na první pohled dobře chráněné, sluneční světlo, prach, střídání teplot i ne zcela vhodné čisticí prostředky udělají své. Jak si tedy poradit s obnovou plastů?

Obnovení vzhledu svépomocí

Každý majitel automobilu má pochopitelně možnost použít nejrůznější přípravky na ošetření a obnovení vzhledu plastů, což může být také vhodná prevence před ztrátou lesku a zmatněním či vyblednutím.

Problém je, že takováto kúra vyžaduje svůj čas a důkladné provedení, nehledě na to, že ne každý přípravek je vhodný pro všechny druhy plastů. Ve finále tak může takovýto zásah vyústit v ještě horší výsledek, než byl původní stav.

Profesionální obnovení plastů

United-6 nabízí krom ostatních úkonů a služeb také odbornou renovaci plastů v interiérech. A to od obnovy zašlých barev, nežádoucího zabarvení až po opravu škrábanců, děr, spálenin a odstranění nečistot.

K tomu všemu používáme vysoce účinné a přitom maximálně šetrné prostředky a technologie. Opravy provádíme za tepla i za studena, mechanickou či chemickou cestou, vždy se však zaručeně jedná o to nejlepší řešení pro vás, váš automobil a vaši peněženku.

Máte-li zájem o obnovení plastů v interiéru v jakémkoliv rozsahu, neváhejte se na nás obrátit a nechte vaše auto opět zazářit novotou a leskem. Výsledek vás jistě příjemně překvapí a zvýší požitek z každé další jízdy.

wolf

Recent Posts

Jak si poradit s pylem na autě?

Nemusíte být nutně alergici, aby vám pyl způsobil vrásky na čele. Stejně jako trápí nás…

22 hodinami ago

Obnova kůže na volantu

Kůže na volantu je jakousi vizitkou vašeho vozu. Je to místo, kam se vaše ruce…

2 dny ago

Jak pracovat s orbitální leštičkou

Orbitální leštička je skvělý nástroj pro dosažení profesionálního vzhledu vašeho vozidla. Správné použití této technologie…

1 měsíc ago

Příprava auta na jaro a jarní údržba vozidla

Jaro je tu a je čas připravit své auto na novou sezónu. Jarní údržba vozidla…

1 měsíc ago

Oprava autolaku v kostce

Automobilový lak je jakousi vizitkou vozidla. Jeho lesk a bezchybný vzhled mohou odrážet péči majitele…

4 měsíce ago

Důležitost dekontaminace autolaku

Dekontaminace autolaku představuje kritický krok v rámci údržby vozidla, který nese mnohem širší význam než…

4 měsíce ago